Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
ijswafel met frambozensaus recept
ijswafel met frambozensaus recept

ijswafel met frambozensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Begin met de saus. Verwarm de frambozen met de créme frâche en pureer ze met een staafmixer.
Verdeel de wafels over 4 bordjes en leg de bollen ijs erop. Giet de saus erover of serveer deze er apart bij. Garneer met de amandelen en de munt.

Serveersuggesties

Tips: Neem inplaats van diepvries frambozen verse frambozen of diepvries bosvruchtenmix. Neem inplaats van wafels plakjes cake. Voeg een scheutje frambozen-of aardbeienlikeur bij de saus. Wijnadvies: Klassiek lekker met Castillo de las Almenas Moscatel. Of wilt u dit diner liever licht, mild-zoet en voorzichtig schuimend afsluiten? Schenk dan Yellow Tail Moscato.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ijswafel met frambozensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven