Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaneel icecake recept
Kaneel icecake recept

Kaneel icecake


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Laat het ijs in een kom smelten. Roer de kaneel erdoorheen. Snijd de cake in plakken van 1 cm dik. Leg een laag cakeplakken in de cakevorm. Schep daarover een laag ijs van 1 cm dik. Daarop weer cake, dan een laag ijs, enzovoort, tot de vorm vol is. Eindig met ijs. Zet de vorm in de vriezer tot het ijs weer hard is. Klop de slaagroom en maak het fruit schoon. Houd de onderkant van de cakevorm even in heet water zodat de cake er goed uitkomt. Leg de icecake op een schaal of snijd er plakjes van. Garneer het met het fruit en de slagroom.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kaneel icecake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven