Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kersen uit de oven recept
Kersen uit de oven recept

Kersen uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Grill voorverwarmen. Kersen goed uit laten lekken (het mag niet te vochtig zijn) en over de bodem van een ondiepe schaal van 10 a 14 cm doorsnede verdelen. Meng de creme fraiche met de yoghurt en honing en 1/2 eetlepel van de bruine suiker. Niet teveel honing, die overheerst makkelijk. Schep dit over de kersen en strooi de rest van de suiker erover. Zet de schaaltjes onder de voorverwarmde grill 2 a 3 minuten of tot de suiker is opgelost. Goed voor 2 personen. Wil je ijs en amandelen erbij: rooster de geschaafde amandelen kort in een droge koekenpan. Verdeel de kersen over 2 bordjes, leg midden tussen de kersen een bolletje ijs en bestrooi dit met de amandelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kersen uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven