Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Koffie ijstaartje recept
Koffie ijstaartje recept

Koffie ijstaartje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de topping met de koffie en de melk. Klop de slagroom stijf met 1 el suiker. Bekleed een springvorm met huishoudfolie. Bedek de bodem van de springvorm met schuimpjes. Zorg dat er geen ruimtes tussen zit. Restant van de schuimpjes verkruimelen en door de slagroom scheppen. Spatel de slagroom door de topping. Verdeel de massa over de bodem. Zet de taart voor minimaal 2 uur in de vriezer. Bestrooi voor het serveren met cacaopoeder.

Allergenen Informatie

Voor dit koffie ijstaartje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven