Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Koffiepudding met advokaatroom recept
Koffiepudding met advokaatroom recept

Koffiepudding met advokaatroom


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de melk met de maizena en de suiker. Vanaf dat het mengsel warm begint te worden, doe je er een 4-tal koffielepels oploskoffie bij (naargelang je liever een sterke of een mildere koffiesmaak hebt doe je er wat meer of minder bij naturrlijk). Laat juist eens goed doorkoken en neem de pan van het vuur. Verdeel onmiddellijk in schaaltjes en laat afkoelen Klop de room met de bloemsuiker tot een stijve massa en spatel er dan voorzichtig een hoeveelheid advokaat bij (weer naar gelang de sterkte van de gewenste smaak). Zet dit een uur in de frigo (koelkast) en daarna verdeel je het in de schaaltjes (ongeveer een laagje van 1 cm).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit koffiepudding met advokaatroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven