Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kwark met sinaasappel recept
Kwark met sinaasappel recept

Kwark met sinaasappel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verkruimel de koekjes. Boen de sinaasappelen schoon. Rasp dunne sliertjes van de schil. Schil de sinaasappelen dik en snijd de partjes tussen de vliezen uit. Verdeel de kwark over 4 coupes. Verdeel daarop een laagje koekkruimels. Leg daarop de sinaasappelpartjes en bestrooi het met hagelslag. Garneer het gerecht met sinaasappelsliertjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kwark met sinaasappel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven