Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Laagjespudding recept
Laagjespudding recept

Laagjespudding


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat het blikje perziken uitlekken. Vang het vocht wel op. Snijd de perzikken in kleine stukjes. Klop de slagroom tot hij goed stijf is. Scheur het krentenbrood in kleine stukjes en verdeel het over de vier glazen. Per glas: twee eetlepels perzikenvocht over het krentnebrood. Zorg dat het brood goed vochtig is. Verdeel de stukjes perzik over de glazen. Meng de vanillesuiker door de blanke vla. Spatel de opgelopte slagroom door de blanke vla. Schep het vlamengsel in de glazen. Alle perzik moet bedekt zijn. Zet de glazen in de koelkast en laat dit minstens twee uur trekken.

Serveersuggesties

Kan ook met aardbeien, framboos of kersen. Besprenkel het krentenbrood met licht aangemaakte siroop.

Allergenen Informatie

Voor dit laagjespudding recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven