Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lange vingers met citroen en anijsroom recept
Lange vingers met citroen en anijsroom recept

Lange vingers met citroen en anijsroom


Ingrediënten


Bereidingswijze


3 eetlepels citroensap met suiker en 1 deciliter water aan de kook brengen en in ca. 5 minuten tot siroopdikte laten inkoken. Siroop tot lauw laten afkoelen. Nectarines schoonmaken, in blokjes snijden en besprenkelen met citroensap. Slagroom met de gestampte muisjes stijfkloppen. Op 4 bordjes elk 2 lange vingers leggen en daarop kwartslag gedraaid nog twee lange vingers. Besprekelen met citroensiroop. 2/3 deel slagroom tussen de lange vingers scheppen en nectarineblokjes erover. Garneren met de rest van de slagroom. heel erg leuk om door je kinderen te laten maken (met een beetje hulp natuurlijk).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lange vingers met citroen en anijsroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven