Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Lettervla


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breek de koekjes voorzichtig doormidden en leg ze op een bord met de ronde kant naar buiten (zoals stralen van de zon). Leg op elk bord 6 halve koekjes. Giet nu de hopjesvla samen met de blanke vla op de borden. Het leukste is het natuurlijk in een mooi patroon. Spuit daarna op elk bord met slagroom lekker dik de voorletter van iedereen die mee-eet.

Allergenen Informatie

Voor dit lettervla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven