Allergie informatie: Limoenmousse voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 125 gram biscuits
- 5 limoenen (biologisch)
- 400 milliliter slagroom
- 500 gram mascarpone
- 500 gram magere kwark
- 75 gram rietsuiker
- 250 milliliter amarettto
- 1 grote diepvrieszak
- 12 glazen (à circa 160 milliliter inhoud) of weckpotjes
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Limoenmousse voor buffet
- Allergieen informatie