Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Limoenmousse voor buffet recept
Limoenmousse voor buffet recept

Limoenmousse voor buffet


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Doe de biscuits in een diepvrieszak en verkruimel ze met een deegroller.
Was 2 limoenen met heet water, wrijf ze droog en rasp de schil er fijn af.
Pers 4 limoenen uit.
Klop 150 ml slagroom stijf. Roer de mascarpone, de kwark, de suiker, de limoenschil en het limoensap doorelkaar. Spatel de slagroom erdoorheen.
Verdeel de biscuitkruimels over de glazen en druppel in elk glas 2 eetlepels amaretto over de kruimels.
Verdeel de room eroverheen, dek de glazen af en zet ca. 1 uur in de koelkast.
Was 1 limoen met heet water en wrijf hem droog. Rasp lange sliertjes van de schil en snijd de limoen in dunne schijfjes.
Klop 250 ml slagroom stijf en doe hem in een spuitzak.
Versier de mousse voor het opdienen met toefjes slagroom, de limoenschijfjes en de limoenschil.

Allergenen Informatie

Voor dit limoenmousse voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven