Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Luxueuze tiramisu recept
Luxueuze tiramisu recept

Luxueuze tiramisu


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bedek de bodem en de zijkanten van een broodvorm met een inhoud van 450 gram met plasticfolie. Leg 4 lange vingers in de vorm. Meng de koffie met de likeur en giet eenderde van het mengsel in de vorm. Doe de rest van de lange vingers in een ondiepe schaal en giet de rest van het koffiemengsel erover. Klop de helft van de room stijf. Schep de mascarpone en suiker erdoor. Verdeel de helft van dit mengsel over de lange vingers in de vorm. Bestrooi met 30 gram geschaafde chocolade. Bedek met een laag geweekte lange vingers (de helft) en voeg de rest van de room en de chocolade toe. Eindig met een laag lange vingers en zet ca. 2 uur in de koelkast. Keer de tiramisu om op een bord en verwijder het pasticfolie. Klop de rest van de slagroom op en bestrijk de zij- en bovenkant. Garneer met de chocoladekrullen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit luxueuze tiramisu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven