Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Magere mangobavarois recept
Magere mangobavarois recept

Magere mangobavarois


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de gelatine in ruim koud water 10 min. weken. Goed uitknijpen, laten oplossen in 1 eetleprl heet water en laten afkoelen. In een mixkom de mangopuree goed mengen met het citroensap, suiker en de opgeloste gelatine. Zet even apart in de koelkast. Klop intussen in een andere kom de klopklop (of slag-slag) op met de hoeveelheid melk die aangegeven staat op de verpakking en volg de gebruiksaanwijzing. Klop het echter niet helemaal stijf. Haal nu het mangomengsel uit de koelkast (het zal nu al wat lobbig zijn). Klop dit met de mixer schuimig en spatel er 2/3 van de klop-klop "slagroom" goed door. Vet een puddingvorm in met olie en vul ze met de bavarois. Klop nu de rest van de surrogaatroom verder helemaal stijf voor de garnering. Zet beide tot gebruik in de koelkast. Opmerking: deze "bavarois" is heel snel stijf.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit magere mangobavarois recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven