Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mandarijn met crème fraiche recept
Mandarijn met crème fraiche recept

Mandarijn met crème fraiche


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vanillestokje in de lengte open. Verwarm in een steelpan de wijn met suiker en vanillestokje tot een stroop. Laat het op zacht vuur 5 minuten koken. Neem het vanillestokje uit de stroop en schraap het merg erop en roer het door de stroop. Pel de mandarijnen en halveer ze. Verdeel de mandarijnen over 4 kommen. Schenk de vanillestroop over de mandarijnen en schep er een flinke toef crème fraiche op. Garneer met kaneelpoeder.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mandarijn met crème fraiche recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven