Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Mangomousse met aardbeiensaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Week de gelatine in ruim koud water. Laat de mango goed uitlekken.
Pureer hem met het ciroensap en 50 gram suiker.
Knijp de gelatine uit en los het voorzichtig op in een pan. Roer er een beetje van de mangopuree doorheen. Roer het gelatinemengsel vervolgens door de overige mangopuree. Zet het mengsel ca 20 minuten in de koelkast tot het begint te geleren.
Klop de slagroom stijf en voeg de vanillesuiker toe. Spatel de slagroom voorzichtig door de mangopuree. Verdeel de mangomousse over een platte schaal. laat afgedekt minstens 4 uur afkoelen.
Laat de aardbeien ontdooien. Pureer ze met 1-2 eetlepels suiker. Schil de kiwi's en snijd ze in plakjes.
Vorm met een ijslepel eivormige bolletjes van de mangomousse en leg ze op een desserbordje. Serveer met de aardbeiensaus en garneer met de plakjes kiwi.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mangomousse met aardbeiensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven