Allergie informatie: Marsala kersen
Terug naar het receptIngrediënten
- 140 gram fijne kristalsuiker
- dun gesneden schil van 1 citroen
- 5 centimeter van een kaneelstokje
- 1 kopje water
- 1 kopje Marsala
- 900 gram morellen (kersen)
- 150 milliliter slagroom
Meer Recepten
 Rode vruchtenjam Rode vruchtenjam
 Met bramen, frambozen en bosbessen uit Nederland
 20 porties - 1 uur
 Jam en marmelade - azuro
 Rood sap met hulp van sapcentrifuge Rood sap met hulp van sapcentrifuge
 Met kersen, appels en bieten uit Nederland
 2 porties - 5 minuten
 Cocktails zonder alcohol - bettyvandijk
 Retro-bowl Retro-bowl
 Met fruit op siroop, zware siroop en bessenjenever uit Nederland
 1 portie - 10 minuten
 Nagerechten - keukenwonder
 Kersensaus Kersensaus
 Met kersen op sap, suiker en koekkruiden uit Nederland
 4 porties - 20 minuten
 Nagerechten - 1ekleinkind
 Vruchtenbowl Vruchtenbowl
 Met vruchten, rode zoete wijn en bessenwijn uit Nederland
 1 portie - 15 minuten
 Cocktails met alcohol - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Marsala kersen
- Allergieen informatie




