Allergie informatie: Marsala kersen
Terug naar het receptIngrediënten
- 140 gram fijne kristalsuiker
- dun gesneden schil van 1 citroen
- 5 centimeter van een kaneelstokje
- 1 kopje water
- 1 kopje Marsala
- 900 gram morellen (kersen)
- 150 milliliter slagroom
Meer Recepten
- Rode vruchtenjam
Met bramen, frambozen en bosbessen uit Nederland
20 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Rood sap met hulp van sapcentrifuge
Met kersen, appels en bieten uit Nederland
2 porties - 5 minuten
Cocktails zonder alcohol - bettyvandijk - Retro-bowl
Met fruit op siroop, zware siroop en bessenjenever uit Nederland
1 portie - 10 minuten
Nagerechten - keukenwonder - Kersensaus
Met kersen op sap, suiker en koekkruiden uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Nagerechten - 1ekleinkind - Vruchtenbowl
Met vruchten, rode zoete wijn en bessenwijn uit Nederland
1 portie - 15 minuten
Cocktails met alcohol - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Marsala kersen
- Allergieen informatie