Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Marsepeinmousse recept
Marsepeinmousse recept

Marsepeinmousse


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de gelantine weken in koud water, laat de marsepein op het vuur smelten in de melk. Voeg de uitgeknepen gelantine toe en mix alles door. Klop de room op, voeg alles samen en doe er het borrelglas amaretto in, nogmaals goed doorkloppen. Proeven op smaak. Doe in een kom en laat opstijven in de koelkast. Met een soeplepel druppelvormige hoopjes uitscheppen, op een groot bord met een spiegel van warme chocolade.

Allergenen Informatie

Voor dit marsepeinmousse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven