Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mascarponedessert recept
Mascarponedessert recept

Mascarponedessert


Ingrediënten


Bereidingswijze


In een beetje water de klontjes laten smelten maar niet laten bruinen. Voeg dit toe samen met de room en het nat van het blikje fruit toe aan de mascarpone. Zeer goed en lang mengen tot je een gladde romige massa hebt. Dan als laatste het fruit uit blik hieronder zachtjes mengen. De koeling in voor een tweetal uurtjes. Nog garneren met vers fruit en opdienen. Laat het smaken.

Allergenen Informatie

Voor dit mascarponedessert recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven