Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Milky Way bavarois recept
Milky Way bavarois recept

Milky Way bavarois


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Week de gelantine in koud water en knijp uit. Los op in de hete melk.
Snijd de Milky Ways in stukjes en zet die met de hete melk in een waterbad om te smelten. Roer het geheel mooi glad.
Klop de eierdooiers met 1/3 van de suiker luchtig, doe ze bij het chocolademengsel en laat dat afkoelen.
Klop de slagroom met 1/3 van de suiker bijna stijf; zet dat zolang in de koelkast.
Klop de eiwitten in een absoluut schone kom en met een schone garde stijf. Voeg er geleidelijk de rest van de suiker bij.
Doe 2/3 van de slagroom in een grote kom en meng er luchtig het eiwit door. Schep hierdoor voorzichtig het afgekoelde en iets geleiachtige cocolademengsel: klop niet meer.
Spoel kleine of één grote puddingvorm met water om en vul dit met het puddingmengsel zodra dat iets dik wordt.

Tip:
Eventueel garneren met slagroom en Mily Way vlokken, die je krijgt door een in het vriesvak afgekoelde Milky Way te raspen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit milky way bavarois recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Milky Way bavarois heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Voor hoeveel personen is dit recept? Gr.nellie
    Nellie gaf dit recept op 1 maart 2017 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven