Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
MonChou-perzik-pudding recept
MonChou-perzik-pudding recept

MonChou-perzik-pudding


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de blaadjes gelatine in ruim koud water tot ze zacht zijn.
Laat intussen de perziken uitlekken en houd 1 deciliter van het sap apart.
Pureer ca. 150 gram van de perziken samen met de in stukjes verdeelde monchou en het citroensap met een staafmixer of in een blender
Verhit het perziksap en los hierin van het vuur de goed uitgeknepen gelatine op.
Roer het gelatinemengsel goed door het Monchoumengsel en laat het mengsel iets lobbig worden.
Klop intusen de eiwitten met de suiker heel stijf.
Schep het Monchoumengsel op de ewitten en spatel het geheel luchtig doorelkaar.
Doe het mengsel over in een met water omgespoelde puddingvorm (inhoud 3/4 liter) en laat de pudding in de koelkast in ca. 4 uur opstijven.
Houd 2 perziken achter voor garnering en pureer de rest tot een dikke saus. Snijd de achtergebleven perziken in schijfjes.
Stort de pudding op een schaal en garneer met de saus en de schijfjes perzik.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit monchou-perzik-pudding recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven