Allergie informatie: Nariyal kheer (kokospudding)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 liter melk
- 80 gram suiker
- 100 gram geraspte kokos
- 25 gram boter of ghee
- 40 gram rozijnen
- 4 geplette groene kardemompitten
- 4 draadjes saffraan
- 40 gram geschaafde amandelen
- 40 gram gepelde pistachenoten
- 1 eetlepel rozenwater
Meer Recepten
- Beveca (Kokospudding)
Met kokosnoten, rijstemeel en basterdsuiker uit India
4 porties - 45 minuten
Nagerechten - jaccor - Kheer (romige rijstpudding)
Met rijstemeel, melk en suiker uit India
4 porties - 50 minuten
Nagerechten - jaccor - Gajjar kheer (Wortelpudding)
Met wortelen, melk en suiker uit India
4 porties - 50 minuten
Nagerechten - jaccor - Romige kokospudding met kersen
Met kokosmelk, puddingpoeder en kersen uit Nederland
4 porties - 6 uur en 20 minuten
Nagerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Nariyal kheer (kokospudding)
- Allergieen informatie