Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nariyal kheer (kokospudding) recept
Nariyal kheer (kokospudding) recept

Nariyal kheer (kokospudding)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de melk en de suiker in een pan met dikke bodem tegen de kook aan en laat 5 minuten inkoken.
Rooster de kokos in de hete boter of ghee in 3 minuten goudbruin en roer de kokos door de melk.
Laat de kokosmelk al roerend zachtjes inkoken tot 5 deciliter.
Voeg de rozijnen, kardemom en saffraan toe en laat nog 5 minuten trekken.
Laat de pudding onder af en toe roeren afkoelen en in de koelkast in 4 uur koud worden.
Rooster de amandelen en de pistachenoten in een droge koekenpan licht.
Verdeel de kheer over de coupes, besprenkel met rozenwater en bestrooi met noten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit nariyal kheer (kokospudding) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven