Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Noten-chocolade-banaanprikkers


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de chocolade in een hittebestendige kom en zet hem ca 5 minuten op lage stand in de magnetron (of au bain marie) tot hij gesmolten is. Roer glad.
Verdeel de noten over een bord.
Pel de bananen en snijd ze in stukjes van 4 cm. Prik steeds een stukje banaan aan een vork en dompel het onder in de gesmolten chocolade. Bestrooi mt de noten en leg op een met aluminium of bakpapier beklede bakplaat.
Prik in elk stukje banaan een cocktailprikker en laat afkoelen (niet in de koelkast). Prik aan elke cocktailprikker een aardbei en/of stukjes ananas of meloenbolletjes.

Serveersuggesties

Lekker met roomijs.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit noten-chocolade-banaanprikkers recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven