Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oreo Cheesecake Parfaits recept
Oreo Cheesecake Parfaits recept

Oreo Cheesecake Parfaits


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de slagroom stijf met de 2 zakjes vanillesuiker en de 4 lepels,doe daarna de mascarpone erbij (beetje kamertemp) en roer dit tot de klontjes eruit zijn.
Zet tot gebruik in de koelkast.
Neem een stevig plastic zakje en doe daar de Oreokoekjes in ,en sla deze met bv een deegroller aan kruimels (niet te fijn).
Pak de glazen en begin met een beetje chocolade vla,daarna een beetje slagroom en een lepel Oreo kruim en doe dit totdat je het glas helemaal vol heb ,met als einde een slagroomtoef erop. (Kan met beetje hagelslag,chocoladeschaafsel,krokante hazelnootjes laat je fantasie de vrije loop !!)

Serveersuggesties

Kan natuurlijk ook met een andere vla!!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit oreo cheesecake parfaits recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven