Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Panna Cotta met rood fruit recept
Panna Cotta met rood fruit recept

Panna Cotta met rood fruit


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de melk en de room met de bruine suiker en de vanille en laat 5 minuten op zacht vuur tegen de kook aan staan.

Dit kan best in de microgolf oven om aanbranden te voorkomen.

Week de gelatine intussen in koud water en los deze vervolgens op in het mengsel van room en melk. Vul deglaasjes voor tweederde met dit mengsel en zet minstens 2 uur koud weg.

Los de poedersuiker op in wat water in een pan op zacht vuur en voeg dan het fruit toe. Laat het in 1 2 minuten tot een lichte compote inkoken. Zet weg en laat afkoelen.
Schep als alles is afgekoeld het rode fruit op de panna cotta.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit panna cotta met rood fruit recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven