Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pannenkoeken met romige vanillekwark recept
Pannenkoeken met romige vanillekwark recept

Pannenkoeken met romige vanillekwark


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak 4 pannenkoeken volgens basisrecept (je kunt het hele beslag opmaken, de rest van de pannenkoeken doe ik altijd in de dievries).
Smelt in een andere koekenpan de boter. Bak de appelpartjes 5 minuten aan beide kanten lichtbruin.
Strooi de suiker erover en laat de suiker smelten. Voeg 0,5 deciliter water toe en breng aan de kook. Neem de pan van het vuur.
Verdeel de pannenkoeken over 4 borden. Schep de vanillekwark en de appelpartjes erop en vouw de pannenkoeken dubbel. Serveer direct.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pannenkoeken met romige vanillekwark recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven