Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pareltjesbrij recept
Pareltjesbrij recept

Pareltjesbrij


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng 1,5 liter water aan de kook. Kook de gort zo'n 20 minuten met een stukje kaneel en de schil van de citroen. Voeg de bessensap, citroensap, suiker, vanillesuiker, rozijnen en krenten toe en laat het in zijn geheel nog zo'n 30 minuten rustig doorkoken. Haal tenslotte het kaneel en de schil van de citroen eruit. Pareltjesbrij is zowel koud als warm te eten.

Allergenen Informatie

Voor dit pareltjesbrij recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven