Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Peer en gember cake recept
Peer en gember cake recept

Peer en gember cake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de oven op 180 graden celcius. Vet een 20 cm springvorm in en bedek de bodem met bakpapier.
Meng met een garde de kristalsuiker, boter, bloem, gember en eieren. Meng het tot glad mengsel. Schenk het in de springvorm.
Bedek de cake met de plakjes peer. Besprenkel met de basterdsuiker.
Bak de cake in voorverwarmde oven voor 37.5 minuten, of tot het goudbruin is en luchtig.
Serveer de cake warm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit peer en gember cake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven