Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Peer in bladerdeeg recept
Peer in bladerdeeg recept

Peer in bladerdeeg


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de bladerdeegvelletjes ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Schil de peren, snijd ze in vieren en verwijder de klokhuizen. Snijd de peren in blokjes en besprenkel ze met citroensap. Leg een plakje bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze met de gesmolten boter. Leg hierop een tweede plakje bladerdeeg en bestrijk het opnieuw met boter. Ga zo door met de overige plakjes bladerdeeg. Meng de blokjes peer met de honing en verdeel het in een lange reep iets onder het midden van het deeg. Vouw het deeg over de vulling en rol het op. Bestrijk het deeg met de boter en bak het in 25 minuten gaar en bruin in het midden van de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit peer in bladerdeeg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven