Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Peer met warme vanillevla en amandelen recept
Peer met warme vanillevla en amandelen recept

Peer met warme vanillevla en amandelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de peren in partjes. Verdeel de perenpartjes over de ovenschaaltjes. Strooi naar eigen inzicht kaneel over de perenstukjes. Schenk in elk schaaltje 100 milliliter vanillevla. Zet de schaaltjes ca. 15 cm ondre de grill en laat de vla in 7 minuten warm worden. Strooi naar eigen inzicht amandelschaafsel over de vla en laat het schaafsel in 1.5 minuten lichtbruin kleuren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit peer met warme vanillevla en amandelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven