Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pepernoot bavarois recept
Pepernoot bavarois recept

Pepernoot bavarois


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


De gelatine in ruim koud water laten weken. De melk aan de kook brengen met de helft van de suiker en de vanillesuiker. De slagroom op yoghurt dikte kloppen. De pepernoten fijnmalen (laat een beetje over voor de garnering). Als de melk kookt, van het vuur afhalen, gelatine uitknijpen en door de melk mengen. De pepernoten erbij doen. Kwartiertje laten geleren (af en toe goed roeren, ook gelatine goed van de bodem halen). De slagroom er doorheen mengen en laten opstijven in de koelkast.

Serveersuggesties

In plaats van pepernoten kan ook speculaas en bastogne gebruikt worden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pepernoot bavarois recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven