Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Peren met kaassaus recept
Peren met kaassaus recept

Peren met kaassaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Voeg aan de warme bechamelsaus de kirsch en de kaas toe, laat op laag vuur alroerend de kaas smelten.
Neem de pan van het vuur en breng op smaak met zout en peper. Houd de saus warm.
Schil ondertussen de peren, halveer ze en verwijder de klokhuizen.
Breng in een hapjespan het water met de witte wijn de kruidnagel en de citroenschil aan de kook.
Leg er de halve peren in en pocheer deze ca. 3 minuten op laag vuur.
Schep ze voorzichtig uit de pan. Laat ze even uitlekken.
Leg de peren met de bolle kant naar boven op 4 bordjes. Giet er de warme kaassaus over en bestrooi naar wens met een snufje paprikapoeder.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit peren met kaassaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven