Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Perencarpaccio met vanillemousse recept
Perencarpaccio met vanillemousse recept

Perencarpaccio met vanillemousse


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereid de vanillemousse volgens aanwijzing verpakking en laat hem minstens 2 uur afkoelen.
Spoel de peren af met heet water, de p ze droog en halveer ze in de lengte. Verwijder de klokhuizen en het steeltje.
Snijd de halve peren in de lengte in hele dunne plakjes en verdeel ze over 4 dessertbordjes. Bestrijk ze per portie met 1 eetlepel port of appelsap.
Schep met een lepel 8 bolletjes uit de mousse en leg ze op de schijfjes peer.
Besprenkel ze met de rest van port of appelsap

Serveersuggesties

Stoof de peer ca. 3 minuten in witte wijn of port. laat ze afkoelen in het vocht en verdeel over de mousse. Serveer de carpaccio met chocolademousse in plaats van vanillemousse.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit perencarpaccio met vanillemousse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven