Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Perzik met een amandelkorst recept
Perzik met een amandelkorst recept

Perzik met een amandelkorst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de melk in een steelpannetje. Roer de aangemaakte custard toe, breng de melk aan de kook en laat hem ca. 2 minuten doorkoken. Laat de saus afkoelen. Hak de amandelen en de gember fijn. Rasp de banketbakkersspijs grof en roer hem glad met het eiwit. Roer de amandelen en de gember erdoorheen. Spoel de perziken af, halveer ze en verwijder de pit. Leg de perzikhelften in een ovenschaal met de bolle kant naar beneden. Verdeel de banketbakkersspijs over de perzikhelften. Bestrooi ze met amandelschaafsel en wat suiker. Bak de perziken ca. 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C. Serveer de perziken met de saus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit perzik met een amandelkorst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven