Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Perziken gemarineerd in rosé recept
Perziken gemarineerd in rosé recept

Perziken gemarineerd in rosé


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rosé met kaneelstokje en basterdsuiker aan de kook brengen. Perziken schillen en in partjes snijden. Warme wijn over de perziken gieten en de perziken in de marinade laten afkoelen. Laat ze lekker een paar uur marineren. Dan 1 lepel jam toevoegen en goed doorroeren. Verdelen over glazen coupes. In het midden een bolletje ijs en garneren met een wafel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit perziken gemarineerd in rosé recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven