Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Perziken in karamelsaus recept
Perziken in karamelsaus recept

Perziken in karamelsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de perziken, leg ze kort in kokend water en laat ze schrikken.
Halveer en ontpit de perziken en verdeel ze in vieren.
Verhit de boter en de suiker in een koekenpan tot de suiker goed bruin is geworden. Leg de perziken hierin en stoof ze onder regelmatig keren 2 minuten op laag vuur.
Rooster de amandelen in een droge koekenpan goudbruin
Meng de yoghurt met de citroensap en de honing. Klop de slagroom stijf en spatel hem door de yoghurt
Serveer de stukken perzik met de karamelsaus op borden, bestrooi ze met de amandelen en geef de yoghurtroom erbij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit perziken in karamelsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven