Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Perziken met frambozensaus recept
Perziken met frambozensaus recept

Perziken met frambozensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pureer de frambozen in een blender of keukenmachine en druk ze door een plastic zeef om de pitjes te verwijderen. Roer het sinaasappelraspel, het sinaasappelsap en de likeur door de frambozenpuree. Voeg suiker naar smaak toe en roer tot die is opgelost. Dek de kom af en zet hem in de koelkast. Breng intussen in een grote pan op hoog vuur het water aan de kook, voeg de perziken n of twee per keer toe en laat ze 20 seconden in het kokend water liggen. Haal ze eruit met een schuimspaan. Ontvel de perziken als ze voldoende zijn afgekoeld, snijd ze doormidden en verwijder de pit. Snijd elke halve perzik doormidden en roer door de frambozensaus. Dek de kom af en zet hem tot gebruik terug in de koelkast. Schep n of twee bollen ijs in aparte kommen of glazen, vul aan met de perziken en schep er wat extra saus over. Serveer met de kattetongetjes of lange vingers.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit perziken met frambozensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven