Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Perziken met ijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Je hebt per persoon 1 perzikhelft nodig. De hoeveelheid ijs en vla is afhankelijk van de hoeveelheid die je zelf wilt gebruiken. Het ijs iets zacht laten worden. De perziken afgieten en sap voor iets anders gebruiken. En perzikhelft in heel kleine stukjes snijden en dit voorzichtig door het ijs roeren. Het ijs tot gebruik in de vriezer weer hard laten worden. Verkruimel de bitterkoekjes en druppel, indien gewenst, wat likeur er overheen. Roer wat jam door de vanillevla. Gebruik 4 wijde, mooie cocktailglazen of glazen schaaltjes. Doe in elk wat van het vanillevlamengsel. Snijd een stukje van de onderkant van de perzikhelften af, zodat die blijven staan. Vul de perziken hoog op met het ijs, strooi de verkruimelde koekjes hierop en een klein beetje jam op de koekjes. Leg de perzik voorzichtig in het midden van de vla.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit perziken met ijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven