Ingrediënten

+ -
print

Indien gewenst:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Je hebt per persoon 1 perzikhelft nodig.
  2. De hoeveelheid ijs en vla is afhankelijk van de hoeveelheid die je zelf wilt gebruiken.
  3. Het ijs iets zacht laten worden.
  4. De perziken afgieten en sap voor iets anders gebruiken.
  5. Eén perzikhelft in heel kleine stukjes snijden en dit voorzichtig door het ijs roeren.
  6. Het ijs tot gebruik in de vriezer weer hard laten worden.
  7. Verkruimel de en druppel, indien gewenst, wat likeur er overheen.
  8. Roer wat door de .
  9. Gebruik 4 wijde, mooie cocktailglazen of glazen schaaltjes.
  10. Doe in elk wat van het vanillevlamengsel.
  11. Snijd een stukje van de onderkant van de perzikhelften af, zodat die blijven staan.
  12. Vul de perziken hoog op met het ijs, strooi de verkruimelde koekjes hierop en een klein beetje op de koekjes.
  13. Leg de voorzichtig in het midden van de vla.
25
25
25

Variaties op Perziken met ijs

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Perziken met ijs
VariatieAantalGang
Perziken met ijs en chocolade1Nagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • jam past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in bitterkoekjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in jam
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
74 kcal
3%296 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
15 g.
5%60 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Perziken met ijs