Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Perziken met ijs en chocolade recept
Perziken met ijs en chocolade recept

Perziken met ijs en chocolade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verkruimel de bitterkoekjes. Halveer de ontvelde perziken en verwijder de pit. Snijd iedere helft in vieren. Breek de chocolade in stukjes. Leg de stukjes in een glazen schaal die royaal op een steelpan past. Breng in een steelpan een bodem water aan de kook. Plaats de kom op de pan. De bodem mag het water niet raken. Temper de hittebron. Smelt de chocolade au bain marie. Prik aan ieder kant van een prikker een partje perzik en haal door de gesmolten chocolade. Leg de prikker op een schaal zodat de chocolade stolt. Herhaal tot alle partjes voorzien zijn van een laagje chocolade. Verdeel het ijs en stokjes over de borden. Garneer met de kruimels.

Serveersuggesties

Variatietip: Giet een scheutje amandellikeur over de perziken

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit perziken met ijs en chocolade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven