Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pistache ijs recept
Pistache ijs recept

Pistache ijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de pistachenoten en maal ze fijn met de keukenmachine of met een deegroller. Schil de avocado´s, haal de pit er uit en pureer ze samen met het citroen-en perendiksap. Roer de gemalen nootjes erdoor (houd wat nootjes achter voor garnering) en schep het mengsel in een schaal. Zet de schaal zonder deksel in de vriezer. Roer na een uur het mengsel goed door en herhaal dit een paar keer, ter voorkoming van ijskristallen. Na ongeveer 12 uur is het ijs klaar om gegeten te worden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pistache ijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven