Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pistache parfait recept
Pistache parfait recept

Pistache parfait


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de slagroom met de helft van de suiker stijf en zet het in de koelkast. Klop in een roestvrijstalen kom de eieren, de dooiers en de suiker los. Plaats de kom op een pan met heet water en klop tot de suiker is opgelost en de eimassa lauw warm is. Neem de kom van de pan en klop dan met een mixer in 10 minuten het mengsel luchtig tot het stand heeft en licht van kleur is. Schep in zo min mogelijk slagen de eimassa door de slagroom. Voeg tegelijk de noten toe en breng op smaak met de likeur. Giet het mengsel in een beklede cakevorm en zet het 4 uur in de vriezer. Lekker met amarettokoekjes en vers fruit.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pistache parfait recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven