Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Podding-rotti Indonesische-broodpudding recept
Podding-rotti Indonesische-broodpudding recept

Podding-rotti Indonesische-broodpudding


Ingrediënten


Bereidingswijze


Haal de korst van het brood en week het brood in heet water. Druk het water eruit, tot het brood bijna droog is. Week de rozijnen of krenten. Klop de eieren met de suiker en de melk los. Doe nu het brood erdoor. Splijt het vanillestokje, snijd het in stukjes en meng het door de broodpap met de rozijnen of krenten en het zout. Doe ook eventueel het scheutje rum erdoor. Smeer een vuurvaste schaal in met boter. Doe de broodpap in de schaal met een paar klontjes boter erbovenop. Verwarm de oven voor (175 C) en laat de broodpap in ca 30 minuten gaar bakken.

Tip: Je kan er een scheutje rum bijdoen. En ik doe zelf ook wel eens een appel in kleine stukjes teovoegen.

Allergenen Informatie

Voor dit podding-rotti indonesische-broodpudding recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven