Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pompoenpudding recept
Pompoenpudding recept

Pompoenpudding


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de pompoen en snijd hem in stukken. Kook de pompoenstukjes 6 minuten. Daarna bijna al het vocht afgieten en de brij fijn mixen. 1/2 liter melk en 2 eetlepels fijne suiker toevoegen en dit alles opnieuw aan de kook brengen. Pakje vanillesuiker toevoegen en het geheel nog eens laten doorkoken. In kommetjes gieten en versieren met 1 potje uitgelekt fruit. In de koelkast plaatsen tot het afgekoeld is.

Allergenen Informatie

Voor dit pompoenpudding recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven