Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rabarber Crunch recept
Rabarber Crunch recept

Rabarber Crunch


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Mix het eerste gedeelte tot een kruimeldeeg.

Druk de helft van dit deeg in een beboterde ovenschaal doe hierin 4 koppen in stukjes gesneden rabarber.

Breng het derde gedeelte al roerend aan de kook tot het dik en helder is.
Giet dit over de rabarber.
Verkruimel de rest van het deeg hier overheen.

Doe het nu 1 uur in de oven.

Serveersuggesties

Serveer dit zo uit de oven met slagroom en ijs.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rabarber crunch recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven