Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rabarber- frambozencrumble recept
Rabarber- frambozencrumble recept

Rabarber- frambozencrumble


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kneed voor het kruimeldeeg de bloem, de suiker, de boter (in stukjes) de vanillesuiker, een snufje zout en 1 ei eerst met de deeghaken van de handmixer en daarna met de hand tot een kruimelig deeg.
Vet een rechthoekige ovenschaal (ca. 19x26 cm) in.
Maak de rabarber schoon en snijd hem in stukken van ca. 2 cm.
Verdeel de rabarber en de frambozen over de bodem van de ovenschaal.
Verdeel het kruimeldeeg eroverheen.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bak de crumble ca. 45 minuten onder in de oven.
Dek eventueel 15 minuten voor het einde van de baktijd af met aluminiumfolie.
Laat een beetje afkoelen.

Serveersuggesties

Lekker met vanilleijs

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rabarber- frambozencrumble recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven