Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rabarber-frambozenkruimeldessert recept
Rabarber-frambozenkruimeldessert recept

Rabarber-frambozenkruimeldessert


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden.
Doe de bloem en het zout in een kom. Voeg de boter toe en wrijf alles met de vingertoppen tot een kruimelig deeg. Roer er dan 150 gram suiker door.
Meng de rabarber, frambozen, de rest van de suiker en het sinaasappelsap en schep het mengsel in een ingevette schaal. Strooi het kruimeldeeg erover en zet de schaal 25 minuten in de oven of tot de bovenkant goudbruin is en bubbelt.
Haal de schaal uit de oven en serveer direct. Geef er een bolletje ijs bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rabarber-frambozenkruimeldessert recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven