Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rabarber in een jasje recept
Rabarber in een jasje recept

Rabarber in een jasje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Vet een bakplaat in met boter. Maak de rabarber schoon en snijd ze in stukjes. Leg de rabarber naast elkaar in een ovenschaal en bestrooi het met suiker. Zet de schaal afgedekt 20 minuten in het midden van de oven tot het sap vrij komt. Laat de rabarber uitlekken en afkoelen. Smelt de boter in een pannetje. Leg een velletje filodeeg op het werkvlak en besmeer het met de gesmolten boter. Leg er een tweede velletje filodeeg op en besmeer het met boter. Verdeel het in 6 vierkantjes. Schep midden op elk vierkant een bergje rabarber met daarop een theelepel yoghurt. Vouw het deeg als een buideltje om de rabarber dicht. Maak ze de rest van de buideltjes. Leg de buideltjes op de ingevette bakplaat en bak ze in het midden van de oven in 20 minuten bruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rabarber in een jasje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven