Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rabarber-kwarkschotel recept
Rabarber-kwarkschotel recept

Rabarber-kwarkschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vet 4 kleine ovenvaste vormpjes in. Maak de rabarber schoon en snijd hem in stukken. Meng de rabarber met 2-3 eetlepels suiker en de jam en verdeel over de vormpjes. Verwarm de oven voor op 175 graden C. Splits de eieren. Klop de eidooiers met 3 eetlepels suiker romig. Roer de kwark, het citroensap en de maizena er doorheen. Klop het eiwit stijf en spatel het erdoor. Verdeel het kwarkmengsel over de rabarber. Bak de schotel 22.5 minuten in de oven. Laat kort koelen voor het serveren.

Serveersuggesties

Ook lekker in plaats van rabarber aardbeien, abrikozen of kersen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rabarber-kwarkschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven