Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rabarbercrumble met advocaatslagroom recept
Rabarbercrumble met advocaatslagroom recept

Rabarbercrumble met advocaatslagroom


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kneed de bloem, 100 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, de eidooier, een beetje zout, het amandelmeel en de boter (in stukjes) eerst met de deeghaken van de mixer en dan kort met de handen tot een kruimeldeeg.
Maak de frambozen eventueel schoon.
Maak de rabarber schoon en snijd hem in stukjes.
Meng 50 gram suiker, de citroenschil en het citroensap erdoorheen.
Spatel de frambozen er voorzichtig doorheen (spatel frambozen uit de diepvries er bevroren door heen).
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Vul een vlakke ovenschaal met het rabarbermengsel.
Verdeel het kruimeldeeg er regelmatig overheen.
Bak ca. 35 minuten onder in de oven.
Klop voor de eierlikeurslagroom de slagroom lobbig. Klop er 1 zakje vanillesuiker doorheen.
Spatel de helft van de eierlikeur erdoor.
Neem de crumble uit de oven en bestrooi met de poedersuiker.
Dien op met de eierlikeurslagroom.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rabarbercrumble met advocaatslagroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven