Allergie informatie: Rabarberdessert uit de oven
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram rabarber, uitgelekt en in stukjes
- 300 gram suiker
- geraspte schil van i citroen
- boter om in te vetten
- 200 gram bloem
- snufje zout
- snufje gemalen kaneel
- 100 gram gesmolten boter
- 0,25 liter slagroom
- 1 eetlepel witte basterdsuiker
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Crostini's
Met stokbrood, olijfolie en peper uit Italie
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - loez89 - In de oven gebakken aardappelen
Met aardappelen, sjalotten en olijfolie uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - bloemen
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Rabarberdessert uit de oven
- Allergieen informatie